Na de middelbare school werkzaam geraakt in een reclame fotostudio als doka-laborant/leerling fotograaf, terwijl ik ondertussen de fotovakschool heb gevolgd.Heel wat dokawerkzaamheden verricht....eigenlijk een must voor een beginnend fotograaf. Daardoor veel werk van anderen gezien en gedegen materialenkennis opgedaan.

Na 4 jaar heb ik de keuze gemaakt om in de meer technische kant van de fotografie werkzaam te willen zijn. Daarom ben ik na de fotovakschool verder gegaan op de MTS voor Fotografie en Fotonica, richting Fotonica. Daar werden vele research-achtige tecnieken behandeld, waaronder micro, macro, infrarood, UV, highspeed en meer van dat soort bezigheden.

Na die opleiding een korte periode werkzaam geweest bij een fotostudio/winkel in Wassenaar, om vervolgens terecht te komen bij de fotoafdeling van de technische recherche van de (toen nog) rijkspolitie te Breda.

Daar bestond het werk uit sporenfotografie (vinger, en voetafdrukken) en af en toe plaats delictus- fotografie. Maar ook hier begon de hoofdmoot op dokawerkzaamheden te vallen waardoor ik weer wat verder ben gaan kijken.

In 1989 terecht gekomen in het UMCte Utrecht waar ik 21 jaar gewerkt heb bij de afdeling multimedia. Momenteel ben ik werkzaam in het Catharinaziekenhuis te Eindhoven.

Daar fotografeer ik alles wat met patienten te maken heeft: poliklinische opnames, operatietechnieken/ bewijsmateriaal en obducties.Verder heel veel digitale beeldbewerking in Photoshop, waar ik zo af en toe ook les in geef.

Naast mijn werk als medisch fotograaf  fotografeer ik in mn vrije tijd regelmatig portretten en hele kleine beestjes.